Webbutik

Vuxenmodell

MONDIAN Sömntäcke Soft

Barnmodell


Vad ingår i produkten

MONDIAN Sömntäcke levereras med en praktisk bärväska samt en tvättpåse

Vilken tyngd bör jag välja?

Behovet av tyngd varierar från person till person men de flesta vuxna mår bäst med en tyngd på 8 eller 10 kg, och det är också det som de flesta väljer.

Ju svårare man har att sova desto tyngre täcke behöver man. Upplevelsen av tyngden mot kroppen gör det lättare att slappna av och släppa tankar. Därför gäller också samma resonemang om man köper ett Sömntäcke för att man känner sig stressad, spänd, rastlös eller orolig. Ju mer upplevd press desto bättre känns det med ett tyngre täcke. Generellt kan man också säga att när någon står och väger mellan två vikter så brukar de flesta bli som mest nöjda om de väljer den tyngre vikten.

Köp och prova i lugn och ro

Så här gör du för att prova ett MONDIAN Sömntäcke i lugn och ro:

  • Välj produkt i webbutiken
  • Gå vidare till kassan och fyll i dina uppgifter
  • Vill du prova varan innan du betalar välj faktura eller delbetalning
  • Ditt Sömntäcke levereras med ett överdrag. Låt detta sitta kvar medan du provar täcket.

Du har 14 dagars ångerrätt från det datum du hämtar ut varan. Skulle du ångra dig, kontaktar du oss och returnerar produkten i gott skick. Har du valt faktura eller delbetalning behöver du inte göra någonting, i annat fall kommer återbetalning ske. Här kan du läsa mer om våra villkor.

För din skull samarbetar vi med Klarna som ger dig köptrygghet.

Företag och organisationer

Du som företag kan enkelt handla med faktura hos oss, i kassan väljer du "Företag klicka här", och sedan fyller du i informationen som behövs och trycker på "Slutför köp". Du kan även kontakta oss på 031-470210 eller info@mondian.se.