Sömnproblem- Att ligga vaken och grubbla gör det svårt att slappna av vilket är en vanlig orsak till sömnproblem. Ett Sömntäcke hjälper användaren att släppa automatiserade tankar och att slappna av. Det går även att använda för att komma att ro och få en lugn stund under dagtid i soffan eller fåtöljen.

Stressad- I dagens samhälle med allt större krav, utsätts vi för stress både på jobbet och i privatlivet. En av de tydligaste signalerna på att kroppen reagerar negativt på stressen är att vi får svårt att sova. Det går att lura kroppen och bortse från sömnbehovet under en begränsad period. Att negligera kroppens signaler under en längre tid kan leda till ännu mer stress, utbrändhet, hjärt-kärlsjukdomar och störningar i immunförsvaret. För att må bra måste man låta kroppen varva ner och få återhämtning. Nyckeln till återhämtning är god sömn, då blir det lättare att hantera stress. Ett Sömntäcke hjälper användare att komma till ro, sova djupare samt vakna med mer kraft och energi.

Utmattad - Den som driver sig själv hårt och ej får återhämtning hamnar i en ond cirkel. När hjärnan går på högvarv försvinner sömnigheten och när den inte får återhämta sig blir den till sist utmattad.
 Då är Sömntäcke ett alternativ. Den sensoriska stimulansen hjälper till att få bort oro och rastlöshet. Det blir lättare att släppa tankar och man får en bättre sömn som ger den återhämtning både som både hjärnan och kroppen behöver.

Läs mer om våra produkter