MONDIAN söker en säljande produktspecialist

MONDIAN arbetar med produkter som förbättrar människors livskvalité i vardagen. Vi tillverkar och marknadsför Tyngdtäcken som är en medicinteknisk produkt som bland annat säljs till den offentliga sektorn.
Branschen för medicinteknik är ett spännande område som utvecklas i snabb takt och därför söker vi nu en säljare som vill hjälpa oss att växa ytterligare.

Om tjänsten
MONDIAN arbetar med ett flertal svenska regioner där vi har byggt upp och vårdar långsiktiga relationer med våra kunder. Detta innebär att vi besöker, informerar och utbildar bland annat produktkonsulenter och förskrivare på hjälpmedelscentraler eller inom andra verksamheter.

Tjänsten har ett fokus på försäljning och rådgivning men det kan också innebära att ansvara för och genomföra produktutbildningar, seminarier samt deltagande på mässor.

Eftersom våra kunder finns över hela landet innebär tjänsten en del resor både med och utan övernattning.

Vi lägger stor vikt vid att du som arbetar på MONDIAN trivs och mår bra. Som säljare hos oss kommer du att bli en del av vårt positiva och nyfikna team som både trivs och har roligt tillsammans.

 

Din bakgrund och egenskaper
Vi söker en person som vill vara delaktig i MONDIAN’s utveckling där vi har som målsättning att hjälpa människor till en bättre vardag.

Helst har du en bakgrund som arbetsterapeut eller fysioterapeut/sjukgymnast. Det är också värdefullt om du har erfarenhet inom förskrivning av hjälpmedel.

Vi kommer att ge dig det stöd och den utbildning som du behöver för att lyckas med din försäljning men det är samtidigt meriterande om du har erfarenhet av tidigare försäljningsarbete. Eftersom tjänsten innebär en del självständigt arbete är det en fördel om du är van att arbeta strukturerat och har ett starkt inre driv.

Tjänsten kräver att du som söker har ett B-körkort och det är väsentligt att du har en god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Det är en fördel om du bor någonstans i närheten av Göteborg men för rätt person kan det fungera även om du bor i en annan del av landet.

Ansökan:
Vi ser fram emot att få din ansökan via mail så snart som möjligt dock senast 1 december. Urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor kontakta Anette Lind, Marknads- och försäljningschef 0706 - 988 388

Välkommen med din ansökan som mailas till: info@mondian.se